Oefenen maar

 

Basisschool De Klimtoren

Oefenen maar ...

IIn onze moderne wereld is ICT en multimedia niet meer weg te denken. Deze pagina is vooral bedoeld voor de ouders die samen met hun kinderen vaardigheden en leerstof willen oefenen.

Apps voor de iPad of tablet

WISKUNDE

 

TAFELKLUIS

 

Een leuke game om tafels te oefenen. De kinderen kunnen de tafels oefenen van 1 tot 20. Ze kiezen zelf welke tafel(s) ze willen oefenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iPhone - iPad - iPad touch

TAFELMONSTERS

 

Tafelmonsters zijn echte snoepkonten. Wat voor snoepjes ze lekker vinden? Dat zou jij moeten weten… als je alle tafels kent tenminste!

De tafelmonsters vertellen wat voor snoepje ze lekker vinden aan de hand van een tafelsommetje. Aan jou de taak om het juiste antwoord te verpakken in het snoepje en dat aan ze te geven.

 

 

 

iPhone - iPad - iPad touch

BINGO BASH

 

Leer de getallen tot 100 kennen met dit spannende Bingo game.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iPhone - iPad - iPad touch - Android

 

 

 

 

 

SPELLING

 

LEREN LEZEN EN SCHRIJVEN

 

Het bevat verschillende spelletjes die uw kind zullen helpen het met het leren lezen en schrijven op een progressieve en speelse wijze en zich zo beter voorbereiden op de grote school. Maar ook klinderen die reeds kunnen lezen zullen helpen om hen te verbeteren!

Het leert kinderen van 3/4 tot 8 jaar het alfabet, lezen en spelling met ludieke spelletjes op een progressieve en zeer speelse manier zonder dat de hulp van een volwassene nodig is.

 

 

 

 

iPhone - iPad - iPad touch - Android

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mail: secretariaat@deklimtoren.be

URL: www.deklimtoren.be

 

Ulicotenseweg 1

2328 Meerle, Hoogstraten

 

Telefoon: 03/315.82.88